Låda med tamponger och bindor, nu i något mindre förpackning

Låda med tamponger och bindor, nu i något mindre förpackning

Beställ en box med mensskydd innehållande 64 st tamponger och 15 st bindor. Ni är samtidigt med och stödjer Prexidio i deras arbete att förse sjukhus i Kongo med bindor och tamponger. Läs mer påhttps://prexidio.com/pages/var-storyBoxarna placeras med fördel på toaletter och omklädningsrum så att man enkelt kommer åt produkterna vid behov.

Bindorna
Prexidios bindor har ett hypoallergent toppskick i bomull och är extra snällt mot känslig hud. Bindorna tillverkas i 100% vegetabilisk cellulosa, helt utan klor. Den har förmåga att fördela vätskan jämnt över den aktiva ytan och kan även snabbt absorbera vätska. Bindorna har även ett särskilt luftfilter som förhindrar läckage och som gör att ett normalt PH-värde kan upprätthållas.En box innehåller 15 st bindor.

Tampongerna
Prexidios tamponger är av högsta kvalitet i ren viskos för största bekvämlighet. De utvidgar sig endast på bredden, vilket effektivt förhindrar läckage. Tampongerna kommer i storleken Normal och är dermatologiskt testade, utan blekning eller parfym. De är individuellt förslutna i en smidig twist-to-open-förpackning. En box innehåller 64 st tamponger.


Produktion Sverige
Produktion Sverige
Återvinningsbar
Återvinningsbar

Pris: kr

AntalTotalt pris kr


Visa uträkning

Prisspecifikation

Har du frågor kring produkten kontakta oss. webb@topline.se
Leveranstid:
Fråga

Svar

Fråga

Svar

Produktinformation
Lagersaldo


Liknande produkter